סדנת קטיף צמחים ובישולי שטח

סדרת סדנאות 'שף בטבע'

סדנת ליקוט והכנת צמחי בר היא סדנה שמטרתה להכיר למטייל צמחים שקל לזהות, ושכיחים מאוד גם בעיר וגם בשדה

לאחר שהכרתם את העשבים והטעמים ניתן לשלב אותם במגוון בישולים, מתוחכמים יותר, ובלי חשש גם בבית

בסדנה נכיר את צמחי העונה האכילים נזהה נלקט ונקטוף, ונכין יחד מגוון מעדנים המבוססים על קטיף צמחים טרי, שמן זית משובח ומלח גס,

וכמעט ללא תוספות אחרות, בכדי לזהות את טעמם של הצמחים בתבשיל. את חגיגת הטעמים מלווים מאפים על הסאג' ועל הגחלים.

סדנה שהיא חגיגה לכל גיל

ומה בתפריט?   בהתאם למסלול, לעונה, לזמן ולרצון, השמיים הם הגבול

כיף- מהנה- מגבש- מתאים לכל גיל ולכל קבוצה, ובעיקר... טעים!!

'מדורה קטנה הודלקה, ומיני מצרכים החלו לזרום אל השולחן:
תפוחים, סוכר וקינמון הפכו במהרה לסיידר תפוחים חם.
בצל, עלי חוביזה (שהושרו במי מלח למען הנקיון והכשרות),
צנוברים ושקדים קלופים, טוגנו קלות, ובתוספת תיבלון עדין של סומק ולימון,
נטרפו עד מהרה על-ידי הבנות שניגבו הכל בפיתות מן הכפר.
מטבל חלבה עשוי ערבוב של טחינה גולמית, מים ודבש נתן את הטעם המתוק לסיום'

מתוך  כתבה שפורסמה ב'אלה-גוש', עיתון הגוש של משגב, המספרת על טיול נשים מוצלח בתל-יודפת

קישור לכתבה                                                                  קישור למתכונים מסדנת השטח ברמות מנשה       

לצפיה בתמונות בהגדלה לחצו על התמונות הקטנות: 
                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

חדשות ועידכונים
 
ntt - בניית אתרים וניהול תוכן

כל הזכויות שמורות ©

BetaGroup - עיצוב אתרים